top of page
Search
  • rikiseven

Obnovite ono što imate! Asos ima izvrstan izbor basica i accessoriesa...

Asos je britanska online modna trgovina. Web stranica prodaje više od 850 robnih marki, kao i vlastiti asortiman odjeće i pribora te dostavljaju u više od 200, uključujući i Hrvatsku. Osobno sam isprobala kvalitetu i brzinu dostave, i moram priznati da sam ugodno iznenađena. Stvari su obično dostavljene unutar 3 dana ako naručite za vrijeme radnih dana, a unutar 5 ako naručite za vrijeme vikenda.


PICTURES SOURCE: asos.com


Svi, pa tako i ja, volimo one posebne komade odjeće koji nas čine nepobjedivima. Fenomenalna svjetlucava majica, visoke čizme ili pak one viseće naušnice od kojih te bole ušne resice, ali tako dobro izgledaju na fotkama...takvi komadi uljepšaju cijeli tjedan! Ipak, ne smijemo zanemariti osnovu naše garderobe.


Nevjerovatno je kako se cijeli outfit promjeni na par detalja, koliko god jednostavan bio.Zaista je bitno imati par (ili dva...ili 5) dobrih tajica koje samo čekaju oversized pulover. Dodajte na to basic zlatne ili srebrne naušnice i imate savršen `OOTD`.

U nastavku sam izdvojila nekoliko jednostavnih, a opet prijeko potrebnih basic komada odjeće i accessoriesa...






Accessories su jednako važni kao i odjeća i obuća. Dobar `skinny` remen može podignuti cijeli outfit na novu razinu, a jednostavne naušnice i ponovno vrlo polularna `scrunchie` gumica odaju dojam da znamo što radimo (iako vas uvjeravam da većinu vremena ne znam xD).


Remen: 106 HRK

Naušnice: 53 HRK


Za kraj ovog članka vas ostavljam sa torbicom. Praktična i potrebna, torbica je također modni detalj i ove godine se nosi na nekoliko različitih načina. U nastavku ću staviti moj omiljen odabir za ovu sezonu.




31 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page